Outdoor Mix 49Ш 2015

Добро пожаловать на форум гроверов GanjaLive – уникальное сообщество, объединяющее энтузиастов и профессионалов в сфере выращивания конопли и грибов. Здесь вы найдете бесценные советы, проверенные методы и личные истории, которыми делятся участники и со всего мира.

Наш форум создан для тех, кто стремится углубить свои знания в гроувинге и улучшить навыки в культивации. Вне зависимости от уровня опыта – будь вы новичок или эксперт – у нас всегда найдется место для обсуждений, вопросов и обмена идеями.

На GanjaLive вы сможете:

• Узнать о лучших сортах конопли и грибов, подходящих для выращивания в различных условиях.
  • Открыть для себя секреты эффективных методов культивации и ухода за растениями. Как выращивается марихуана в домашних условиях или в профессиональных теплицах.
  • Обсудить использование современных технологий и оборудования, облегчающих процесс выращивания конопли или грибов.
  • Найти поддержку единомышленников и поделиться своими успехами в уютной и дружелюбной атмосфере.

Мы ценим свободу слова и поддерживаем анонимность наших пользователей, обеспечивая безопасность и конфиденциальность обсуждений среди гроувинг специалистов на высоком технологичном уровне (более подробно в Политике конфиденциальности, или Дисклеймере). Форум гровинга GanjaLive – это больше, чем просто форум. Это сообщество людей 18+, объединенных общим интересом, где каждый может найти полезную информацию и поддержку на пути к совершенству в выращивании.

Присоединяйтесь к нам, делитесь опытом, учитесь новому и станьте частью динамичного и развивающегося сообщества GanjaLive!

здається фіолетовий з запахом малини - кращий. читаю ось, пишуть 

Высокий, вытянутый, сативный фенотип #1: Аромат яблок и абрикосов 

Очень фруктовая разновидность с приятным, мягким эффектом. Аппетитные запах и вкус: яблоки и абрикосы, при этом еще 
и сильный запах дерева и какая-то сухость. 
Высокий, вытянутый, сативный фенотип #2: "Фиолетовый" и малиновый вкус. 
Фиолетовая, кисло-фруктовая разновидность с сильным, бодрящим эффектом. Запах и вкус малины. 

Последнее редактирование модератором:
Основною метою цього репорту була участь в конкурсі, але через непорозуміння з двох сторін цей репорт не був виставлений на голосування.
Не очень поняла. А как так получилось? В каком конкурсе ты хотел поучаствовать? 

Kitsemen ти що не читав репорт? Там все описано і як вирощував і де вирощував і про аромат теж писав. Но для тебе зроблю виняток. Фенотип сатива, колір квітів малиново-фіолетовий, аромат морковний без квіткових ноток, аромат не сильний. Росла на 49 широті, я пришвидшив цвітіння, бо по термінах могла не встигнути до морозів,та й видно було б її для мисливців за кайфом. Цвітіння 8 місяців.  По силі досить не погана 19 тгк точно є, а пролічена не для всіх лікарство. Не все правда що пишуть виробники, кожний свій товар прихваляє, також умови вирощування в кожного різні. Нові сорти то взагалі напевно грунту не бачили, і результати різні виходят. Мандала пише що сорт без параної і серцебиття, це коли трошки на дві три середні затяжки з бонга, більше даси і приїхав. А так як його не стабілізували то може ще декілька фенотипів вилізти.

Martishka це був конкурс Ganjalive Cup 2015 - Outdoor, але це вже історія і не думай що я мав на увазі щось придявити  , не читайте поміж строк бо суть зарита в тексті, а не в речені. Це скоріше епілог, а можливо передумова яка  спонукала до певних дій.

@romikmac, Да дело не в этом. Я просто не понимаю как так получилось. Если ссылку в тему скидывал то не могли не взять на голосование.  Репорт хороший, жалко что не попал. Но у тебя есть все шансы с этим репортом поучаствовать в следующем сезоне, он скоро начнётся. 

Реакции: Zion
Ромикмак, потрясающе описываешь)))

Скажи пожалуйста в двух словах о блюберри фем. Очень интересно от тебя услышать пару слов

Kitsemen я такого не казав. І Amnesia і Mandala 1 варто виростити, але  Amnesia точно не достигне, там в генах haze і nothern lights. Колись я ростив Nothern Ligts  в дикому ауті то він почав цвисти десь 10 варесня, уявляю як би довго зацвітав Haze. Amnesia  тільки під доглядом. Я писав що пришвидшив цвітіння Mandala 1, але це для 100% результату, є описи де люди пишуть що відцвітає на 50 градусі, можливо мій фенотип такий, а можливо сонячна погода затримала цвітіння. Вона була вже готова до цвітіння, але не могла наважитись і я прошвидчив процес. Не попробуєш не будеш знати. Скільки про їду не говори, а ситим не будеш! Так що рости, про деякі сорти які ростив давали різні відгуки, але поки не виростив сам  не переконався. Наприклад Durban Poison, виробник дає 8 % тгк, на форумах 50 на 50 (добрий - поганий), моя дука така - тгк занижено у виробника (там не менше 15 - 18%) і валить що деколи аж надоїдає до 5 годин доганятись не хочеться. Дійсно яд! Amnesia наприклад в цьому плані більш лагідна і відпускає незамітно, хоча вона трошки сильніша від дюрбана. Я писав в репорті про AK48(Nirvana). Ростив його вдруге, але перший був набагато краще чим цей по ефекту і силі,  росли в різні роки но на одній тій самій ділянці. Так що, нікого не слухай, а вибирай що тобі до вподоби і вирощуй, бо інакше будеш сумніватись і одночасно жаліти що не посадив те що було пріорітетним для тебе, а послухав чужу думку.

Ромикмак, потрясающе описываешь)))

Скажи пожалуйста в двух словах о блюберри фем. Очень интересно от тебя услышать пару слов
Блюбері - це однозначно хороший сорт, не прогадаєш. Особисто для мене - це сорт який можна ростити не один раз. Сорт вечірний, комфортно під ним ніби ковдрою окутує. Знімає стрес, нервозність, сидиш спокійний як пітон. Мій був дуже цікавий на вигляд не похожий як на малюнку у Dutch Passion і не фіолетовий, але пах чорницею і ягодами це точно. Не високий, проте урожайний і сильний. Всі хто пробував його тоді, памятають його і сьогодні. Іноді бракує такого сорту в аптечці, він не визивав сильного коливання розуму. Мишлення торхи приторможувало, а сам стан був похожий на медитацію (хоча це різні речі). Планував його на цей рік, але не судилося, місця замало. Можливо наступного разу? 

@romikmac, Да дело не в этом. Я просто не понимаю как так получилось. Если ссылку в тему скидывал то не могли не взять на голосование.  Репорт хороший, жалко что не попал. Но у тебя есть все шансы с этим репортом поучаствовать в следующем сезоне, он скоро начнётся. 
Дуже дякую! Якщо дасть Бог,  то на цей конкурс я постараюсь виложити новіший, ще більш цікавий і вмістовний репорт.  Но викладу за один раз, так як  було з цим.

Епілог

Довго вагався його писати, по тій причині, що можливо щось не повністю розпробува або пропустив якісь нюанси. Хотілося б в кінці провести такий собі Канабіс Кап з представлених сортів.

Перший критерій звичайно сила і ефект.

1. Amnesia (Bulk Seeds)

2. Mandala 1 (Mandala)

3. White Rhino (Nirvana)  (можливо якщо б дозрів на 100% то зайняв би 1 або 2 місце)

Такаж ситуація з Power Plant (Dutch Passion) і Cinderella 99 outdoor (Female seeds) також на рівні чемпіонів, але хай буде так.

Аромат

1. Cinderella 99 outdoor (Female seeds) (рівних їй по цьому критерію я ще не зустрічав, навіть можна вловити аромат персика)

2. White Rhino (Nirvana)

3. Red Purps (Female seeds)

Самий типовий травяний аромат це клон Ice (Female seeds)

Вирощування, а точніше його безпроблемність

1. Cinderella 99 outdoor (Female seeds)

2. Red Purps (Female seeds)

3. Shaman (Dutch Passion)

Урожайність

1. Durban poison  (Dutch Passion)

2. Mandala 1 (Mandala)

3. Cinderella 99 outdoor (Female seeds)

White Rhino (Nirvana) міг взяти призове місце.

Автоцвітучі сорти

Сила

1. Ultimate auto (Dutch Passion)

2. Haze auto (Female seeds)

3.Critical auto (Female seeds)

4. Extrim auto   (Dutch Passion) (не відкрив свій потенціал, капризний в плані живлення)

Терапевтичний ефект

1. Haze auto (Female seeds)

2. Critical auto (Female seeds)

3. Extrim auto   (Dutch Passion)

4. Ultimate auto (Dutch Passion) (чому останній? дуже параноїть після нього і майже завжди)

Урожайність айже однакова но Ultimate auto (Dutch Passion) має більший потенціал ніж той що я в ньому відкрив.

Amnesia (Bulk Seeds),  White Rhino (Nirvana),  Power Plant (Dutch Passion) (хотілося б довести його до кінця як треба, без збою генетики і всяких гризунів кореня),  Haze auto (Female seeds), Mandala 1 (Mandala) будуть обовязково вирощуватись у інших сезонах, хоча майже всі получили високу оцінку.  Хотілося б виростити з належним доглядом Extrim auto   (Dutch Passion) но ціна трохи висока на нього, можливо колись повторю його з  Ultimate auto (Dutch Passion). А якщо чесно не дуже довіряю я авто сортам, проте думка про них з часом може змінитися .

Колись я ростив Nothern Ligts  в дикому ауті то він почав цвисти десь 10 варесня, уявляю як би довго зацвітав Haze.
Бро мабуть так тому шо сорт пристосувався під 12\12 цикл як і любий інший лендрейс чи підвид коноплі пристосовується до середовищя; це тобто є результатом пристосування рослини до оточуючого середовища, - індора. Я кажу за то шо навіть ми самі мабуть за допомогою лише зміни фотоперіода 13\11 на цвітіння здатні відредагувати час зацвітання любих сортів в аутдорі. ЗЫ Для індіки (Northern Lights) та ще й так цвісти - це взагалі шось (( бєєєєє ))

декілька циклів під час скрещення на 13\11 і зацвітання любого сорта у аутдорє зміститься ближче в серпень. може навіть 13.30 під чяс ініціації цвітіння.

У Seedsman (олк канапедія) у описі  пише що той же Nothern lights має гени Haze. а точніше екваторіальної сатіви, цвітіння таких сортів займає 70-90 днів і ще я замітив що сорти які мають фенотип в сторону Haze переходять тільки на цвітіння три тижні. Змінити це можна тільки втретившись в ген який відповідає за цвітіння, тому часто Haze і схрещують з швидко цвітучими сортами.

Твій спосіб має право на життя, але це потрібує великих затрат і площі вирощування щоб відбирати з сотні рослини які цвітуть швидше і зхрещувати їх. Проте я майже на 100% впевнений що втратяться основні морфологічні признаки материнського сорту, но можна получити новий сорт або гібрид. І  де гарантія що на якомусь етапі 4 обо 5 не вилізе ген Haze як домінантний і тоді вся робота зійде на нуль?. 

@romikmac, красиво всё конечно)) но ничегошеньки не поняла. :facepalm:  С началом тогда что ли и удачи! :7f8cc99c50b387f4a2ffffe7efb80e2   

@romikmac, вилазять рецесивні, а домінантні вже на стадії Ф1 виявлено; но ГЕНИ кажу, як вони беруться! це РЕЗУЛЬТАТ ПРИСТОСУВАННЯ (МЕХАНІЗМ) ЖИВОЇ ІСТОТИ ДО ОТОЧУЮЧОГО ЇЇ СЕРЕДОВИЩА.

@romikmac, вилазять рецесивні, а домінантні вже на стадії Ф1 виявлено; но ГЕНИ кажу, як вони беруться! це РЕЗУЛЬТАТ ПРИСТОСУВАННЯ (МЕХАНІЗМ) ЖИВОЇ ІСТОТИ ДО ОТОЧУЮЧОГО ЇЇ СЕРЕДОВИЩА.
 Генетика різних сортів перйшла випробування часом, віками. З них зліпили гібриди, і за декілька циклів з зміщеним світовим режимом у нас получиться пришвидшине цвітіння? Я колись так само думав, але практика показує інше. 4 цикли Hash plant з зміщенням світового дня не дали 5 покоління, яке б цвіло швидше і дозрівало в кінці вересня, це притому що сам HP відцвітає за 40 - 45 днів. Но  відхилення в генетиці було явне.  Якщо у тебе є певні результати в цьому напрямку було б цікаво. Я маю на увазі резульний результат з певним сортом і без відхилення від ознак материнської рослини.

Бро, для мене це дуже приорітетне завдання, і вже з 1-го травня, коли почну новий цикл, я буду такі прийоми починать практикувати сам. Mandala#1 fem x (Super Lemon Haze x Critical Kali Mist)F1  Раніше 12\12 використовував. І буду схрещувати, переводячи на цвіт за допомогою 13\11. Спробую донести цей свій меседж до потомства коноплі.  Ну, звісно, ще можна схрестити із рудералісом, чи дичькой, де можна взяти цю "ранню" генетику.

ЗЫ

Де точьно не пригадую, здається чи на OLK чи у них в офлайновій канапедії, пишуть шо залежно тільки від фотоперіоду під час цвітіння може проявлятись або індична (12\12), або сативна (13\11) генетика :-0   Ото й хоти тоді добра від людей як кажеться.

Скоріш за все тобі вийде за рахунок мандали, я мав наувазі наприклад з IBL зробити цей самий сорт тільки з пришвидшеним цвітінням. До речі тобі би не погано поміг в цій справі Passion 1. Зацвітає на початку серпня, відцвітає до 20 вересня і сила на рівні багатьох чемпіонів.

Пробуй! І удачі тобі в твоїх починаннях. 

Скоріш за все тобі вийде за рахунок мандали
Звісно ж, бо й сам Super Lemon Haze, й мабуть той самий Critical Kali Mist, і їхній F1 також не настільки рано цвіте й відцвітає.

ЗЫ Сенк'ю бро за чяс виділений на розмови. І тобі того ж побільше, буду обов'язково репорти твої перечитувать і час від чясу долучятись до обговорення.

@romikmac, моя твою не понимать  :getImage (8):
якщо хтось щось не розумієш я можу відповісти і на російській мові через особисті повідомлення

(если комуто чтото не понятно я могу дать овет в личныє сообщения на русском языке, не стесняйтесь спрашывайте. я свободно общаюсь и на русском языке)  

Назад
Сверху