Outdoor Mix 49Ш 2015

Добро пожаловать на форум гроверов GanjaLive – уникальное сообщество, объединяющее энтузиастов и профессионалов в сфере выращивания конопли и грибов. Здесь вы найдете бесценные советы, проверенные методы и личные истории, которыми делятся участники и со всего мира.

Наш форум создан для тех, кто стремится углубить свои знания в гроувинге и улучшить навыки в культивации. Вне зависимости от уровня опыта – будь вы новичок или эксперт – у нас всегда найдется место для обсуждений, вопросов и обмена идеями.

На GanjaLive вы сможете:

• Узнать о лучших сортах конопли и грибов, подходящих для выращивания в различных условиях.
  • Открыть для себя секреты эффективных методов культивации и ухода за растениями. Как выращивается марихуана в домашних условиях или в профессиональных теплицах.
  • Обсудить использование современных технологий и оборудования, облегчающих процесс выращивания конопли или грибов.
  • Найти поддержку единомышленников и поделиться своими успехами в уютной и дружелюбной атмосфере.

Мы ценим свободу слова и поддерживаем анонимность наших пользователей, обеспечивая безопасность и конфиденциальность обсуждений среди гроувинг специалистов на высоком технологичном уровне (более подробно в Политике конфиденциальности, или Дисклеймере). Форум гровинга GanjaLive – это больше, чем просто форум. Это сообщество людей 18+, объединенных общим интересом, где каждый может найти полезную информацию и поддержку на пути к совершенству в выращивании.

Присоединяйтесь к нам, делитесь опытом, учитесь новому и станьте частью динамичного и развивающегося сообщества GanjaLive!

Shaman fem. (Dutch Passion)

Чому його так назвали мені не зрозуміло, він зовсім нічого подібного в ефекті не має що потрібно шаману, ну хіба що якщо перекурити то можна годину в бубен бити  :gallery_103797_270_4270:   .  Самий енергійний сорт з усьго виводку. Я його б назвав Turbo Shaman.

Для повного розуміння сорту раджу садити фем і регуляри одночасно тому  що десь попадалсь інформація що фем версія Shaman тільки з зеленими шишками а регуляри є і з фіолетовими і ефекти в них трохи різняться. Але вернемся до нашого екземпляру.

Аромат проліченого лікарства досить приємний і навіть заворожуючий , відчутні нотки хвої але не виражені а як би в суміші розмарину і якихось трав і чимось схожий до ароматичних індійських паличок . Одним словом легенький і приємний аромат. Куриться легенько як на вході так і на виході. Аромат диму дуже приємний і якщо пустити косий по колу то ніхто не залишиться байдужим  і після першого кола  починаються розмови " це якийсь хороший план я такий вже де.... і тд" .

Ефект розганяє поступово і навіть спочатку здається, що або мало або слабенький. Перше розуміння приходить коли через хвилин 10 ти ловиш себе на думці - а чого це я так розігнався (якщо ви на прогулці) або для чого мені ця штука в руках зараз я не планую нічого робити (коли стараєшся зробити якісь домашні справи які чекають вже і так давно, а тут прорвало). Приходить розуміння, що це все Shaman, пробуєш себе заспокоїти і затормозити, але не тут то було. Мозгових ефектів мало проте має місце неспокій розуму і швидкий потік думок на яких неможливо зконцентруватись. Вони дуже хаотичні,  не логічні.  Проте він досить соціальний і під ним як на диво можна вийти на вулицю і вас не будуть сприймати неадекватним. Можливо через неспокій розуму музику під ним слухати не цікаво (тести щодо музики ще тривають і думка не остаточна) а запланована прогулка може перейти в марафон. Спішиш, спішиш - чого ? куди? 

Курити тільки не перед сном!!!

Хоча естетики в ньому мало проте він може вас розтормозити коли  наприклад  клонить на сон а до сну ще пів дня, навіть чашка експрессо так не збодрить як Shaman.  Також виводить з заторможення після тяжчих сортів. Було проведено декілька експериментів і вони показали позитивний результит. Курнув Kush а через 3 години Shaman і ви знову в формі.  Апетит сильно не збуджує але як і вся трава покращує травлення.

Не рекомендую вирощувати в приміщені бо є сорти набагато кращі проте на хорошій ділянці для різноманітності  можна посадити 2 кущики. Не підійде він вам коли захочете відпочити але допоможе вам у не складній і монотонній роботі  :phil_24:   (наприклад ремонт квартири, прибирання чи якісь подібні роботи).

Тримайте розум в спокої і не ставайте залежними від ілюзії !

В народі є прислів’я – Не бери тяжкого в руки а дурного до голови !!!

White Rhino (Nirvana)

Важко  передати словами відчуття від суміші WR і пляшечки хорошого вина. Може навіть виникнути відчуття що вас забирає в інший світ і ви вже не повернитесь, але в цей момент це вже не має ніякої суті. Ви лягаєте на підлогу і відчути як ваше тіло ніби висить в невагомості. Ви готові до любої подорожі !!!

Він також знімає параною яка виникає від збою програми мислення або дії іншого паранойного сорту як наприклад С 99 Outdoor.

Коли не знаєш що прийняти то WR безкомпромісний і пріорітетний.

Не куріть в стані сильного алкогольного спяніння і не частуйте ближнього, до добра це не приведе!!!   WR не сумісний з тяжким алкоголем!

Хороший репорт! Много чего полезного почерпнул, да и не я только! Спасибо Бро!​

:drujba:

Shaman fem (DP)

Трохи вернуся до теми Шаман.

Минулої неділі зайшов до мене друг з пляшкою сухого вина, в нього було день народження. Випивши більшу половину бутилки він сказав що йде до дому бо щось приморило і хоче прилягти. Першим що мені прийшло в голову то угостити його шаманом, він не сперечався, не пройшло і двох хвилин як дим окутав невелику кладову кімнату. Згодом ми вийшли у двір і я помітив що мій друг ще більше захотів до дому, а я кажу почекай ще 10 хвилин куди такий підеш. Він згодився закурив сигарету і тут настала гробова тишина. Ще якийсь час і я відчув як змінюється сприйняття простору і лай собак в окрузі став ближчим, колір неба змінився і здавалося що простір переломиться, здавалося що процес мислення зупинився. Прийшла думка - докурився, вже від трави грибний вхід відчуваєш. Включилась математична логіка - ти не так багато скурив щоб тебе розірвало остаточно. Мій друг не говорив!!!  Але тут як переключило і почало відпускати і так швидко, що аж не вірилось. Все відбувалося хвилин 10 і ніби відпустило. Мії друг також прийшов швидко в себе і постоявши ще хвилин 10 ми розійшлися.

Я так і не знайшов логічного поясненя тій ситуації, можливо він ще не пролічився добре і починає відкриватись його сутність і не даремно його так назвали, можливо є фенотип який має більш виражену дію, а в моєму чогось не хватає??????

P.S.  На даний час він став трохи сильніший!!! Краще почалась сприйматись музика.

+100500 тебе твои описания сортов,-раскроют обширный аспект эффекта от разных сортов :gallery_103797_270_3617:

Shaman от DP он такой есть сам по себе -качество желает быть лучшим,ни одного отзыва не слышал -мол ,ого вот это размазало,пролечка чуть улучшит качество,но оно того не стоит, для меня этот сорт не представляет внимания.

Последнее редактирование модератором:
Shaman (DP)

Сьогодні знову тестував його але з бонга, я б не сказав що він не має сили, він просто не похожий на інші сорти. Чисто сативний ефект. Я пішов під ним на прогулку у +1 градус, вітер і мокрий сніг з дощем, такого у мене ще не було!!! А якщо ще розмішати хорошою музикою то переміщатись з точки А в точку Б просто в кайф, деколи здавалося що серце зупиниться або перестану дихати - дуже сильний енергетик. Добре тримає 1 годину, далі відпускає без тормозу і грузу. Ідеально підійшов би для менеджерів по збуту або комерсантів, для тих хто працює в дорозі. Як я писав не вечірний сорт але слід було б його випробувати на концертах або дискотеках.    

ICE (Female seeds)

Давно мріяв виростити цей сорт, але якось не судилось то насіння не було у продавців то пізно вже було садити. Планував брати у нірвани , але купив від фемале сід. Я торохи згадував його у своєму репорті. Того разу також не судилося, його корінь підїла якась тваринка і все що я спас це два клони по 30-40 см висотою. Один клон був оброблений тіосульфатом срібла а інший запилений першим (оброблений ТС  викинув). В результаті получилося трохи насіння і 1-2 коробка рихлих шишок які не плекали надію на хорошу якість. Він мав хороший плановий аромат але було мало смоли. В результаті він був поміщений в шприц і відправився у морозилку. Згадав я про ньго другий раз. Перший раз я його пробував і провтикав увесь час за компютером (чудово спиймається музика ), а другий раз у неділю.

Скаже чесно не сподівався від нього такого. Брати почало за хвилин 5. Це був не приход   це було занурення ніби у  теплу ванну. Плавно , м'ягко, без всяких шорохів розуму. Трохи піднялась температура ніби в жар кинуло і здавалось що простір навколо рухається, або цей простір якась приємна на дотик речовина. Грала спокійна релаксуюча музика  і здавалося, що на долі секунди  мишлення зупиняється. Бажання говорити з кимось взагалі відсутне і на різні питання хочеться відповісти тільки блаженною посмішкою. Такий стан триває майже годину, потім попускає і ви можете пересуватись по якимось потребам. Я не говорю що це чиста індіка але 60% переважає. Авганські гени добре збереглися в цьому сорті і особлива притаманна цим сортам ейфорія. Ви також можите щось робити щось примітивне але вам буде набагато приємніши сидіти і навіть не ворушитись.  На диво апетит не був збуджений і вечірнього обжирання не було.  Курився ткож деже легко і без кашлю, дим приємний на смак, але не густий.

Це перші враження від ICE. Цікаво це унікальна рослина виросла чи весь айс такий?

Далі буде ...  . 

C 99 Outdoor (Female seed)

Сорт досить не вибагливий, визріває на 49 широті(думаю що і на 50 -51 теж визріє), середній урожай,  але через розміри рослини він досить таки урожайний. До початку жовтня вже визріває хоча вартує потримати до першого морозу.  Дуже смолистий і сильний. Для початку можна трохи мішати чимось бо на одну затяжку більше і може початись сильна параноя.  Це один його мінус - треба дозувати. Хтось скаже що і не таке курив, але тут причина в приході. Сорту притаманні більше сативні нотки але 40% індіки є. На сон курити не рекомендую а в денний час саме то.  Бере не зразу за хвилин 10, тому можна за цей час зайти далеко і навіть забути що курив. Бере довго проте потім починає розривати і сильно сушити в роті. Уявіть себе в людному місці - ви не можете говорити, очі як в бика і перша думка , як поскорше   втікнути звідси. Деякі просто втікали, казали зараз буду і пропадали. Звісно я їм не вірив!!!

Аромат шикарний - квіти і ананас. Перетриманий до перших морозів пахне фарбою. Весь аромат відкривається з пролічуванням, спочатку ледь відчутний а потім на усю кімнату чути.

Тримає теж доволі довго біля 2 - 3 годин , а інколи навіть через 5 годин відчівається.   На попуску інколи може виникати безпричинний страх і параноя яка чудово знімається наприклад White Rhino, або якимось седативним сортом. Також інколи параноїть на другий день, відчувається якась нервозність. Я б його не рекомендував для всіх, слабкі психікою люди можуть мати проблеми.   Сам тріп описати важко, він якийсь мінливий. То загружаешся і тормозиш по взлітаєш до небес. Думки течуть швидко і не можеш на чомусь зосередитись, трохи психоделить. Також присутня ейфорія і можна навіть сам з собою щиро посміятися.

Найкраще його застосування це прогулянка на природі і якась некваплива робота, краще вимкнути телефон щоб ніхто не турбував. Я б не назвав його соціальним. На людях почуваєшся незручно.

В загальному сортом задоволений і рекомендую для посадки в аут. Вирощував 2 рази  і він не підвів . По мірі можливості ще буду його описувати.

От якби він був доступний в рег. версії. Я б його з Nothern Light схрестив або Hindu Kush  і стабілізував для ауту (щоб трохи зрівноважити перші 30 хвилин і зробити плавнішими без ривків) .

Haze auto (Female seed)
Источник: http://ganjalive.org/topic/12417-outdoor-mix-49sh-2015/page-2
© GanjaLive.org
Haze auto (Female seed)
Источник: http://ganjalive.org/topic/12417-outdoor-mix-49sh-2015/page-2
© GanjaLive.org

Haze auto

Хочу забрати свої слова на рахунок цього сорту, сталася якась помилка і на сіно був повішаний ярлик Haze auto. Тепер маю сумніви і на рахунок Critikal auto.  Вибачаюсь !!! Haze auto досить хороший сорт, сильний, тримає 3 -4 години, ТГК приблизно можу оцінити  14 -16 %. Сатива але не 100% з елементами психоделіка . Добре підходить для спілкування. Сорт досить цікавий але описати добре не можу бо по суті тільки сьогодні його попробував, і сам не поняв як так сталося що спутались трави. Усі авто були поділені на дві частини (я так думав) одна в морозилку інша на тестовий стенд.  Те що було під його ярликом викинув з злості. По можливості ще вернуся до його опису.

Хто хотів брати його для вирощування на дворі беріть не пошкодуєте!!! 

Critical auto (Female seed)

Мої побоювання щодо передчасності висновків про цей сорт справдились. Пролічений в шприці і морозилці показав і силу і притаманний індіка ефект окаменіння. Вечірний сорт однозначно. Розганяє довго і мяко без ривків і параної десь хвилин 15 - 20. Якогось аромату  в димі нема, куриться легко , горло не подразнює.

Тести ще будуть продовжуватися!

Є прохання до адміністраторів видалити критичний пост на рахунок Haze і Critical auto від 2.02.16.

Power Plant (DP)

Досить прибавив в силі, не скажу що в рази але пристойно, появилася психоделічна ізюминка. Розганяє довго, хвилин 20. Здається що все а тут на тобі. Трохи скошений грипом чуть не втратив свідомість ( а можливо з лікарством таку реакцію дало). Але однозначно пристойний сорт, краще курити на природі. Колись ростив Pure Power Plant (Nirvana)  він залишив тільки приємні спогади і тому вирішив виростити PP (DP) , але після харвеста трохи розчарувався в ньому і вирішив що PPP був кращий. Вчорашній тест показав що обидва сорти варті один одного. Однозначно варто виростити, а дехто навіть зробить цей сорт улюбленим.

Durban Poison (DP)

При вимірах ТГК цього сорту компанія Dutch Passion допустила помилку. Вони напевно так накурились що в описі сорту замість ТГК  18 % написали 8%. Хотілось виростити сорт щоб забити косяк і на трьох під компанію посміятись. Але тут не до сміху, не всі витримують його. Переважає сатіва але можна і повтикати на дивані, все залежить від вас. Куриться легко і після процедури деякий час здається що мало. Урожай великий навіть забагато, сила на рівні досить пристойного сорта, ефект вражаючий.

Вибачаюсь що досить сухо про нього просто не розпробував добре його, зимою не дуже до вподоби курити сатіву.  Хто планує аут рекомендую його (бажаю вам щоб  попався  такий самий фенотип як мені).

AK 48

Вже вирощував його три роки тому, дуже сподобався і вирішив виростити ще раз. Він дуже незрозумілий і не понятний на перший погляд. Структура рослини похожа на індіку, а по ефекту сатіва. Так само було і три роки тому. Урожайності великої я від нього не добився так як  від його попередника, можливо гідропоніка його відкривае в цьому плані краще. Лічити треба дуже довго. Якщо порівняти силу трьох річного і цього річного то це ніби різні сорти (маю заначку в 5 кубовий шприц). Свіжий має більш сативні нотки а старший безкомпромісна індіка (хоча спочатку був також не виразний). Старший валить на диван і то на годину точно а під свіжим можна зробити багато відкладеної роботи. Пролічений прибавляє в силі і то в рази. Яромат диму і трави майже відсутній, заходить легко но виходить трохи важче. Навіть не знаю який підсумок по цьому сорту зробити, тому ще повернуся до його опису. (пробував його декілька разів і то з переривами)

Power Plant (DP)

В попередньому описі я писав, що чуть не втратив свідомість від нього. Я розібрався в цій проблемі і винуватцем був лікарський препарат який я приймав, а саме РЕМАНТАДИН. В нього побічних дій як в героїна і особливо підсилює дію кофеїну любителем якого я являюсь. Він навіть входить до деяких протигрипозних припаратів. Спочатку був ремантадин, потім міцна кава, після неї міцний чай а тоді Power Plant і тільки після того як мене відпустило я прочитав інструкцію лікарства  повністю. Я пишу це тільки тому, що хочу звернути вашу увагу на цей факт і щоб вберегти вас від дурних вчинків. Наскільки би ви не були впевнені у своїх силах  читайте інструкції до мед препаратів їх не дурні пишуть, також не всі препарати тестуються на сумісність з ТГК ,а особливо якщо вони відчизняного виробництва.  

Бережіть себе бо ви того варті!!!

Дуже файно описані тріпи! :Laie_100:​
   Звідка цей гровер?

Підкажи нам вельмишановний пане glot!

Да Глот , но На пример лето на Донбассе суровее ,то что надо для грова ,а Запад Украины это -дожди,сырость ,влага,темпа не та что летом +заморозки ранние .

Ultimate auto (DP)

Для цього сорту можуть бути тільки похвальні слова. Dutch Passion як і все на висоті, після auto версії Ultimate хочеться виростити сам Ultimate. 

Сорт можливо майже 100% сатіва, бере сильно, швидко, енергійно. Не рекомендую пригощати друзів які не мають толерантності до ТГК або стажу куріння, вхід  може бути панічним для неприкурених. Індіки я в ньому не почув, під ним можна працювати або прогулятись парком, до дивану не прибиває. Тгк на досить хорошому рівні думаю приблизно 15 - 18% хоча він через нехватку макроелементів стресанувся в кінці цвітіння. Я впевнений що гідропоніка його відкриє ще краще. Куриться легко, дим з легеньким приємним ароматом. 

З усіх автоцвітучих він виявився самим сильним хоча ефект від Haze auto трохи більш ейфорічний і психоделічний. При правильному догляді я припускаю, що він був би ще й самий урожайний.

Скоріш за все він буде вирощений повторно але точно зміню для нього підхід в плані вирощування

Extreme auto  (Dutch Passion)

Дуже хороша родословна у цього сорту, але відкрити його потенціал мені не вдалося - стрес в кінці цвітіння як і у Ультімата тільки він почався швидше і я не зміг його підлічити (приріст тріхом зупинився і сорт точно недобрав 70% сили хоча візувально відцвів - таке у мене вперше). Одним словом вони капризні і залишати їх без догляду не можна і краще для них гідропоніка ніж грунт, а особливо замкнутий (відро). Я обовязково його ще вирощу, але у відкритому грунті на добре підживленій ділянці.  

Ось усі відзиви я практично виклав і вам робити висновки, репорт підійшов до кінця. Я сподіваюся, що у майбутньому я зможу викласти вам ще більше інформації про різні сорти і нюанси їх вирощування. У наступному сезоні планую виростити Silver haze, Big Bud, Hash Plant, Narkush, Critikal Kush, G13 Haze, Amnesia Lemon від Gangaseeds і ще деякі сорти. Можливо випробую на ділі деякі свої ідеї в вирощуванні, зокрема помістити на малій ділянці (3 на 3м)  9 кущів не автоцвітущих сортів і зібрити урожай менший і скоріше на початок вересня. Ви бачили які кущі на фото їх реально можна курити все життя (якби не портився) тому мені потрібен урожай не більше що можна скурити за 2 роки без загонів по декілька разів в день. Тяжкими зусиллями і силою волі більша частина урожаю була знищена методом компостування на місце нових посадок. Знаю скажите дурак або ще гірше, але я знаю, що надлишок чого б не було створює проблеми і можна наробити біди собі і близьким. З другої сторони вже лежало по пару років і викидав коли затухав чи сирів від часу яка різниця зараз чи через 2-3 роки. Коли вирощуєш свіжий то до старого навіть не дивишся і так з року в рік. 

Також планую ще зробити особистий рейтинг вирощеного в цей сезон по декільком критеріям і виложити його в цей репорт.

Особлива подяка команді Ganjaseeds за технічну підтримку. Основною метою цього репорту була участь в конкурсі, але через непорозуміння з двох сторін цей репорт не був виставлений на голосування. Проте я їм дуже вдячний і як кажуть не головне виграш, а головне участь. Якби не вони то можливо я б ніколи не поділився частиною свого "внутрішнього світу"  і не виклав цього репорту, а можливо б і ніколи взагалі б не писав. Організовуйте нові конкурси, я впевнений, що ми ще побачимо богато цікавих репортів і креативних ідей.

Якщо будуть якісь питання запитуйте, обовязково відповім усім.

Удачі вам всім!!!

@romikmac, бро а фенотип який був, фіолетовий малиновий чи насичено зелений із запахом деревини і ще чогось  :disco:  Я за Mandala #1. Де виростив коли зацвіла скільки цвіла (коли зібрав). Я приказиваю тобі відпишись

да бо 32-літровий вазон миру радості і добра ось готую до різки на клони. у мене обидва ці фено шо виробник їх описав у себе на сайті )

Назад
Сверху